Nyitólap

Idén is meghirdeti Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyét a MISZ

A Magyar Innovációs Szövetség idén is meghirdeti a 2017/2018-as tanév időszakára a 27. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny pályázatát hazai és határon túli magyar középiskolai diákoknak.

 

Pályázni műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai, valamint matematikai területről bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató vagy fejlesztő, ill. tudományos munka eredményével lehet. Továbbá az indulók pályázhatnak a National Instruments myDAQ nevű termékének újszerű, sehol máshol nem alkalmazott, használt vagy publikált mérési vagy adatgyűjtési eljárásának kidolgozásával, illetve konkrét gyakorlati feladatok megoldására irányuló alkalmazással is.

 

A pályázaton indulhat egyénileg vagy kétfős csapatba szerveződve minden 1997. október 1. és 2004. augusztus 31. között született fiatal, aki még nem kezdte meg felsőoktatási tanulmányait. Pályázhatnak határon túli magyar fiatalok is.

 

Az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny 1-3. helyezettjei a felsőoktatási intézmények döntése alapján 30 többletpontot kaphatnak a felvételi eljárás folyamán.

 

A pályázatok beadásának határideje: 2017. november 28. 15 óra

 

A részletes pályázati kiírás és a további feltételek megismerhetők itt:

http://innovacio.hu/ifj_verseny_pdf/27_ifj_verseny_felhivas.pdf

NHIT Online Akadémia

Digital Hungary

Közadat Program