Hírek

 1. Empatikusak-e az ICT-szállítók?- interjú Bódi Gáborral, az NHIT elnökével

  2014.03.25. 09:14 • Címke: Bódi Gábor Imre, NHIT

  Empatikusak-e az ICT-szállítók?- interjú Bódi Gáborral, az NHIT elnökével Avagy hogyan lehet megfelelni az egyedibb igényeknek is az állami és versenyszférában? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a szektor szakemberei az IT Business Empathy konferenciáján, Kecskeméten. A meghívottak beszéltek a területet érintő nehézségekről, felvázolták a jelenlegi trendeket és boncolgatták a jövő nagy kérdéseit is.

  Az interjú megtekinthető az alábbi linken:

  http://www.youtube.com/watch?v=NsJlZvR1Yhk

 2. „Digitális Nemzet Műhelybeszélgetés”

  2014.03.17. 10:11 • Címke: infokommunikáció, információs társadalom, NHIT

  2014. március 13-án az Infotér Egyesület a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács együttműködésével „Digitális Nemzet” címmel műhelybeszélgetést tartott. A kormányzat infokommunikációért, kiberbiztonságért, oktatásért és társadalmi felzárkózásért felelős vezetőinek részvételével zajló egész napos szakmai rendezvényen megvitatták a Nemzeti Infokommunikációs Stratégiához kapcsolódó jövőbeni legfontosabb feladatokat, az uniós fejlesztéspolitika irányvonalait, a digitális társadalom hazai helyzetét, valamint az iparágat érintő aktuális kérdéseket. A hagyományteremtő szándékkal megrendezett műhelybeszélgetés célja, hogy a különböző területekért felelős kormányzati szereplők kötetlenül, zárt körben ismertessék szakmai álláspontjaikat az infokommunikációs szektort, valamint az információs társadalmat érintő szerteágazó témákban.

 3. ITBusiness & Techology 2014 EMPATHY - Empatikusak-e az ict szállítók?

  2014.03.10. 10:29 • Címke: konferencia, Bódi Gábor Imre, NHIT

  Ezzel a címmel tartottunk kerekasztal-beszélgetést a március 5-6-án a kecskeméti Sheraton Hotelben rendezett konferenciánkon. Az első nap legfontosabb kerekasztal-beszélgetésén az ict piac és az állam szereplői is jelen voltak és együtt határozták meg a jelen helyzetét és a jövő trendjeit. Az Infotér teljes terjedelemben rögzítette a diskurzust, ezt tekinthetik meg alább:

  http://www.youtube.com/watch?v=0Mf1rbv_1QU

 4. Alkalmazásfejlesztő versenyt hirdet a BME

  2014.03.07. 10:31 • Címke: mobil alkalmazások, NHIT, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

  A verseny célja a magyar mobilalkalmazás-piac élénkítése, új szereplők felfedezése és a versenyt záró konferencián a jövő fejlesztői és az ipari szereplők közötti párbeszéd lehetővé tétele.

 5. Jól halad a Sulinet+ projekt

  2014.03.07. 10:18 • Címke: KIFÜ, EFER

  Több mint 2000 iskolában az internet kapcsolatát kiszolgáló routerek a legmodernebbekre cserélődtek az elmúlt négy hónapban.

<< / 9 >>

NHIT Online Akadémia

Digital Hungary