Tudásközpont

 1. Stratégiák, jogszabályok

  A Digitális Magyarország program megvalósítása a Nemzeti Infokommunikációs Stratégia, a Zöld Könyv, valamint a Digitális Nemzet Fejlesztési Programról szóló kormányhatározatoknak megfelelően a tervezett ütemben zajlik. A kapcsolódó és letölthető jogszabályok segítséget nyújthatnak a komplex és szerteágazó program áttekintéséhez.

 2. NHIT szakmai anyagok

  Az elmúlt időszakban elindult a Digitális Magyarország, amely komplex programként hosszú távon megalapozza és elősegíti hazánk infokommunikációs fejlődését és fejlesztéseit egyaránt. Ebben a munkában kiemelkedő szerepet tölt be az NHIT, amely hídként kapcsolja össze a kormányzati, a piaci és a civil szektor képviselőit. Szakmai műhelyünkben számos háttéranyag, szakmai koncepció készült az elmúlt időszakban, amely iránymutatást és segítséget nyújthat az ikt-területen működő szervezeteknek.

 3. Felmérések

  Az infokommunikáció gyorsan változó és fejlődő világában folyamatosan figyelemmel kísérjük a legfrissebb kutatások eredményeit, adatait. A hazai és Európai Uniós felmérések eredményei kiváló támpontot nyújthatnak mindenki számára a további tudományos-szakmai munkához.

 4. Egyéb szakmai anyagok

  Szakértőink sokrétű tudományos munkát is végeznek, amelyek közül számos kapcsolódik az infokommunikációs technológiákhoz, valamint az információs társadalom kérdésköréhez.

NHIT Online Akadémia

Digital Hungary